Låt Dinky dö




Jag ville låta Dinky dö, men det gick inte att trycka på knappen:(

Bara för att




..han har blivit så fin!

Spoiled dog


Okej, jag erkänner. Donnie är rätt bortskämd endå.

   

Sorry Lota ifall du blir besviken, men det blev inga fashion!-färger:(

Hans bror Sharo är f.ö också rätt bortskämd.

Som om de inte var nog lika innan ;)

Detta fält måste fyllas i


Eftersom mitt hjärta fortfarande gråter blod efter det s.k 'slutet' av The Black Donnellys så tröstar jag mig med en ny serie. En miniserie på 6 avsnitt. The Prisoner heter den, en remake på en Tv-serie från 60-talet. Typ.

Har bara sett pilotavsnittet än så länge och serien är... weird?
But I like weird.

 
Värt att tilläggas är att effin' Gandalf himself är med!!!!!!! Och Jim Caviezel också. Fast han är (av naturliga skäl) dessvärre inte lika het som han var för en sisådär 8-10 år sen:(


Good night, sleep tight.

Teckning


Jag har ritat lite ikväll.


Doggy


Inhandlade ett hinder och en tunnel på Rusta idag (slalompinnarna var slut? :( ). Tanken är ju att hundskrället ska lära sig lite agility. Ska bli intressant att se hur han reagerar när jag ber han springa igenom tunneln. Jag blir inte direkt förvånad om han ger mig en dryg blick som säger "Vafan vill du?! Spring själv."

Han har f.ö inte bitit i mina skor/ben på flera dagar nu! Det går lite framåt iaf.
En massa långprommisar har vi tagit i veckan. Det var mycket spännande att gå över viadukten. Bilarna som körde där under hade han ju så gärna velat jaga. Men det gick ju inte. Fast han såg rätt så nöjd ut när han stack huvudet mellan gallret och spanade när dom försvann under oss. Väldigt spännande.



Edit: Okej, nu har vi testat och det var inte så farligt. Han gick igenom helt frivilligt flera gånger t.o.m! Och jävlar vad lång tunneln var... xD

Jossefilm


12 monkeys. Varför har jag inte sett den tidigare? En riktig Jossefilm =)



Brädan var f.ö en cräääjzi mothafukka.